Kompani Krapp, spaserstokkforestilling, Bergen, Teater, Scenekunstkompani

Hallo, Hallo

Hvor skal en begynne når en skal pakke ned et helt liv? Ebba Andersen må på sine eldre dager flytte ut av leiligheten hun har bodd i hele livet

med sin søster Polly. Hver eneste ting som må pakkes er som fotografiene på veggen: de vekker minnene om stunder som har vært. Midt i leiligheten står radioen de fikk da de var unge, og fra den strømmer melodiene som tar Ebba tilbake til livet hun delte med sin kjære lillesøster.

 

Velkommen til en teaterforestilling som suser gjennom flere tiår! Fra det elleville 20-tallet med Charleston og lykkerus, herlige låter, forelskelse og komedie, til den vanskelige krigen og tiden etter, før rocken gjør sitt inntog på 50-tallet og det hele ender i et kaffeslabberas med gode, gamle viser - og kanskje noen overraskelser på veien?

 

"Hallo hallo" er en teaterforestilling om to søstres sterke bånd, om det å forsone seg med et helt liv av lykkelige, men også vonde stunder - og hvor deilig det er med aftener fyllt av sang, dans og liv!

 

Regi: Fredrik Longva

Med: Kristine Nordby Simonsen og Beate Bednar.

 

Hello, hello is a time travel within music, dance, and motion pictures. From the happy 20´s to the official tv-opening in 1960. 

Hello, hello is an approx. 45 min long walking down the memory lane show, where we hope to give joyfulnes, awaken old memories and be a nice break from the everyday life.

 

Director: Fredrik Longva

With: Kristine Nordby Simonsen and Beate Bednar.

 

Støttet av: